Aksidenti fatal, polici i burgjeve punonte si taksist pasi linte shërbimin

Publikuar më: 11/11/2021, ora 18:15

Aksidenti fatal, polici i burgjeve punonte si taksist pasi linte shërbimin

Publikuar më: 11/11/2021, ora 18:15

Luan Cenollari, babai i dy fëmijëve që humbi jetën si pasojë e aksidentit në zonën e 21 Dhjetorit ishte efektiv në Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. Situata e vështirë ekonomike e kishte detyruar atë të punonte si taksist orët e mbrëmjes ndërsa viktimë e aksidentit mbeti dhe klienti i tij 69 vjeçari Ali Bajo.

Aksidenti fatal, polici i burgjeve punonte si taksist pasi linte shërbimin

Publikuar më: 11/11/2021, ora 18:15

Luan Cenollari, babai i dy fëmijëve që humbi jetën si pasojë e aksidentit në zonën e 21 Dhjetorit ishte efektiv në Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. Situata e vështirë ekonomike e kishte detyruar atë të punonte si taksist orët e mbrëmjes ndërsa viktimë e aksidentit mbeti dhe klienti i tij 69 vjeçari Ali Bajo.