Aksidenti në Bullgari, dëshmitarët tregojnë tmerrin

Publikuar më: 24/11/2021, ora 12:48

Aksidenti në Bullgari, dëshmitarët tregojnë tmerrin

Publikuar më: 24/11/2021, ora 12:48

Shtatë personat që mbijetuan aksidentit, janë në gjendje të qëndrueshme dhe do të transportohen të premten drejt Shkupit. Por shumica e pasagjerëve të udhëtimit tragjik, nga Stambolli drejt Shkupit, kryesisht shqiptarë të Maqedonisë së Veriut, nuk e patën këtë fat.

Aksidenti në Bullgari, dëshmitarët tregojnë tmerrin

Publikuar më: 24/11/2021, ora 12:48

Shtatë personat që mbijetuan aksidentit, janë në gjendje të qëndrueshme dhe do të transportohen të premten drejt Shkupit. Por shumica e pasagjerëve të udhëtimit tragjik, nga Stambolli drejt Shkupit, kryesisht shqiptarë të Maqedonisë së Veriut, nuk e patën këtë fat.