Aksidenti tragjik në Bullgari, prokurorë nga Maqedonia e Veriut i bashkohen hetimeve

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:39

Aksidenti tragjik në Bullgari, prokurorë nga Maqedonia e Veriut i bashkohen hetimeve

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:39

Në Bullgari thonë se shumica e udhëtarëve të aksidentit tragjik të ndodhur në orët e para të së martës kanë humbur jetën për shkak të asfiksisë, pasi autobusi mori flakë, ndërsa hetimet ende vijojnë. Si po bashkëpunojnë autoritetet maqedonase dhe bullgare për zbardhjen e ngjarjes ku tragjikisht humbën jetën 45 persona, shumica e tyre shqiptarë? Dhe kur pritet të transferohen në Shkup të mbijetuarit? Gazetari Zekirja Mexhiti, na jep më shumë detaje rreth aksidentit tragjik që tronditi dhe përfshiu thuajse të gjitha vendet e Ballkanit.

Aksidenti tragjik në Bullgari, prokurorë nga Maqedonia e Veriut i bashkohen hetimeve

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:39

Në Bullgari thonë se shumica e udhëtarëve të aksidentit tragjik të ndodhur në orët e para të së martës kanë humbur jetën për shkak të asfiksisë, pasi autobusi mori flakë, ndërsa hetimet ende vijojnë. Si po bashkëpunojnë autoritetet maqedonase dhe bullgare për zbardhjen e ngjarjes ku tragjikisht humbën jetën 45 persona, shumica e tyre shqiptarë? Dhe kur pritet të transferohen në Shkup të mbijetuarit? Gazetari Zekirja Mexhiti, na jep më shumë detaje rreth aksidentit tragjik që tronditi dhe përfshiu thuajse të gjitha vendet e Ballkanit.