Aksidenti tragjik në Greqi, Zyka: Nuk dihet nëse ka shqiptarë, shkak gabimi njerëzor

Publikuar më: 1/3/2023, ora 08:14

Aksidenti tragjik në Greqi, Zyka: Nuk dihet nëse ka shqiptarë, shkak gabimi njerëzor

Publikuar më: 1/3/2023, ora 08:14

Nuk dihet ende nëse ka shqiptarë mes viktimave dhe të plagosurve nga përplasja tragjike e dy trenave në Greqi. Kështu u shpreh kreu i komunitetit shqiptar në Greqi Luan Zyka në një lidhje telefonike me "Dita Jonë", sipas të cilit këtë njoftim e bën policia. Ai tha se nga informacionet paraprake mësohet se në tren ishin shumë studentë që ktheheshin në Selanik.

Aksidenti tragjik në Greqi, Zyka: Nuk dihet nëse ka shqiptarë, shkak gabimi njerëzor

Publikuar më: 1/3/2023, ora 08:14

Nuk dihet ende nëse ka shqiptarë mes viktimave dhe të plagosurve nga përplasja tragjike e dy trenave në Greqi. Kështu u shpreh kreu i komunitetit shqiptar në Greqi Luan Zyka në një lidhje telefonike me "Dita Jonë", sipas të cilit këtë njoftim e bën policia. Ai tha se nga informacionet paraprake mësohet se në tren ishin shumë studentë që ktheheshin në Selanik.