Aksidentoi familjen, dëshmia e Sulejmanit: Po ecja me 40 km/h, s’mbajtën frenat

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:40

Aksidentoi familjen, dëshmia e Sulejmanit: Po ecja me 40 km/h, s’mbajtën frenat

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:40

Pas arrestimit, Ajas Sulejmani, shoferi që aksidentoi një çift bashkëshortësh dhe foshnjen e tyre 3 muajsh, ka pretenduar se po ecte me 40 km/h dhe se nuk i kanë mbajtur frenat. Prokuroria e Tiranës i kërkoi gjykatës lënien e tij në burg për tre akuza penale, kërkesë që do të shqyrtohet paraditen e së mërkurës.

Aksidentoi familjen, dëshmia e Sulejmanit: Po ecja me 40 km/h, s’mbajtën frenat

Publikuar më: 11/5/2022, ora 09:40

Pas arrestimit, Ajas Sulejmani, shoferi që aksidentoi një çift bashkëshortësh dhe foshnjen e tyre 3 muajsh, ka pretenduar se po ecte me 40 km/h dhe se nuk i kanë mbajtur frenat. Prokuroria e Tiranës i kërkoi gjykatës lënien e tij në burg për tre akuza penale, kërkesë që do të shqyrtohet paraditen e së mërkurës.