Aksioni anti-informalitet, a dha rezultat? – A2

Aksioni anti-informalitet, a dha rezultat?

“Kjo nuk është gjendje lufte mes qeverisë dhe biznesit, kjo është gjendje lufte në organizmin e ekonomisë sonë që gërryet në 20 e disa vite nga ky kancer që quhet informalitet”. Deklarata të tilla, kryeministri do t’i bënte shpesh gjatë vitit 2015, teksa në shtator do të niste aksionin anti-informalitet.