Aksioni antiinformalitet, paketa me ndryshimet ligjore gati në shtator – A2

Aksioni antiinformalitet, paketa me ndryshimet ligjore gati në shtator

Ndryshimet e reja ligjore të Kodit të Procedurave Tatimore do të jetë gati në fillim të shtatorit. Sipas Ministres së Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, paketa do të përfshijë masa të ashpra për të gjitha bizneset që kapen në shkelje.

“Gjithë ky proces dy mujor na ka mësuar që përtej përpjekjes dhe daljes çdo ditë dhe çdo natë ne duhet të shikojmë dhe paketat tona të administratës, sidomos të atyre të kodit të procedurës, të cilat lidhen me gjobat dhe me masat që merren. Ne do ta çojmë këtë paketë për konsultim publik”, tha ministrja Denaj.

Shkarkoni aplikacionin e A2