Aksioni Berisha-Meta, analistët: Pakënaqësia ndaj mazhorancës avantazh për opozitën

Publikuar më: 31/8/2022, ora 14:03

Aksioni Berisha-Meta, analistët: Pakënaqësia ndaj mazhorancës avantazh për opozitën

Publikuar më: 31/8/2022, ora 14:03

Pakënaqësitë e krijuara ndaj mazhorancës, analistët Lutfi Dervishi dhe Ilir Kalemaj i shohin si avantazhin kryesor të opozitës përballë qeverisë, në prag të sezonit politik që do të shoqërojë vendin drejt zgjedhjeve vendore të pranverës. Në një intervistë për A2 CNN ata theksojnë se bashkimi i Ilir Metës dhe Sali Berishës ka detyruar socialistët që të nisnin një kundërsulm përmes nismave ligjore për lustracionin dhe dekomunistizimin.

Aksioni Berisha-Meta, analistët: Pakënaqësia ndaj mazhorancës avantazh për opozitën

Publikuar më: 31/8/2022, ora 14:03

Pakënaqësitë e krijuara ndaj mazhorancës, analistët Lutfi Dervishi dhe Ilir Kalemaj i shohin si avantazhin kryesor të opozitës përballë qeverisë, në prag të sezonit politik që do të shoqërojë vendin drejt zgjedhjeve vendore të pranverës. Në një intervistë për A2 CNN ata theksojnë se bashkimi i Ilir Metës dhe Sali Berishës ka detyruar socialistët që të nisnin një kundërsulm përmes nismave ligjore për lustracionin dhe dekomunistizimin.