Aksioni i FNSH dhe RENEA-s në Vlorë, reagon zyrtarisht Policia e Shtetit, dalin emrat e të arrestuarve

Publikuar më: 18/9/2023, ora 10:50

Aksioni i FNSH dhe RENEA-s në Vlorë, reagon zyrtarisht Policia e Shtetit, dalin emrat e të arrestuarve

Publikuar më: 18/9/2023, ora 10:50

Policia e Shtetit ka reaguar zyrtarisht pas aksionit të mbrëmjes së djeshme në qytetin e Vlorës, ku përfunduan në pranga 6 persona, dy prej të cilëve për armëmbajtje pa leje, ndërsa katër të tjerët për moskallëzim krimi.

Aksioni i FNSH dhe RENEA-s në Vlorë, reagon zyrtarisht Policia e Shtetit, dalin emrat e të arrestuarve

Publikuar më: 18/9/2023, ora 10:50

Policia e Shtetit ka reaguar zyrtarisht pas aksionit të mbrëmjes së djeshme në qytetin e Vlorës, ku përfunduan në pranga 6 persona, dy prej të cilëve për armëmbajtje pa leje, ndërsa katër të tjerët për moskallëzim krimi.