Aksioni i IKMT në Radhimë, banorët përplasen sërish me policinë dhe inspektorët

Rifillon pas tensioneve të djeshme aksioni i Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit në bregdetin e Vlorës, dhe pikërisht në Radhimë.