Aksioni i Partisë së Lirisë, Meta njofton protestë, më 13 shtator tek inceneratori i Tiranës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 16:14

Aksioni i Partisë së Lirisë, Meta njofton protestë, më 13 shtator tek inceneratori i Tiranës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 16:14

Ilir Meta realizon me 13 Shtator protestën e parë kundër qeverisë si kryetar i Partisë së Lirisë. Në një konferencë për shtyp, Ilir Meta nënvizoi se afera e inceneratorëve është një kauzë e kësaj partie ndaj dhe vendi i protestës është tek inceneratori i Tiranës. I pyetur nëse do të ftojë edhe Partinë Demokratike që të bëhet pjesë, ish-Presidenti u shpreh se çdo person është i ftuar që të marrë pjesë si qytetar.

Aksioni i Partisë së Lirisë, Meta njofton protestë, më 13 shtator tek inceneratori i Tiranës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 16:14

Ilir Meta realizon me 13 Shtator protestën e parë kundër qeverisë si kryetar i Partisë së Lirisë. Në një konferencë për shtyp, Ilir Meta nënvizoi se afera e inceneratorëve është një kauzë e kësaj partie ndaj dhe vendi i protestës është tek inceneratori i Tiranës. I pyetur nëse do të ftojë edhe Partinë Demokratike që të bëhet pjesë, ish-Presidenti u shpreh se çdo person është i ftuar që të marrë pjesë si qytetar.