Aksioni për ndërtimet pa leje, Berisha: Qeveria ka bërë sistem ryshfetin

Publikuar më: 10/9/2022, ora 14:43

Aksioni për ndërtimet pa leje, Berisha: Qeveria ka bërë sistem ryshfetin

Publikuar më: 10/9/2022, ora 14:43

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka vijuar bashkëbisedimet e tij me qytetarët në qytetin e Ersekës, ku foli për problemet e bujqësisë, që sipas tij vijnë për shkak të Open Balkan. Berisha komentoi dhe iniciativën e re ligjore të qeverisë për konfiskimin e kateve shtesë, ndërsa e cilësoi problemin si “pasojë të korrupsionit” të qeverisë Rama.

Aksioni për ndërtimet pa leje, Berisha: Qeveria ka bërë sistem ryshfetin

Publikuar më: 10/9/2022, ora 14:43

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka vijuar bashkëbisedimet e tij me qytetarët në qytetin e Ersekës, ku foli për problemet e bujqësisë, që sipas tij vijnë për shkak të Open Balkan. Berisha komentoi dhe iniciativën e re ligjore të qeverisë për konfiskimin e kateve shtesë, ndërsa e cilësoi problemin si “pasojë të korrupsionit” të qeverisë Rama.