Aksioni politik i opozitës, shtyrja e komisionit të reformës zgjedhore dhe protesta

Publikuar më: 6/9/2022, ora 19:51

Aksioni politik i opozitës, shtyrja e komisionit të reformës zgjedhore dhe protesta

Publikuar më: 6/9/2022, ora 19:51

E ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN ishte sekretarja për marrëdhëniet me publikun në Partinë e Lirisë, Silva Caka.

Aksioni politik i opozitës, shtyrja e komisionit të reformës zgjedhore dhe protesta

Publikuar më: 6/9/2022, ora 19:51

E ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN ishte sekretarja për marrëdhëniet me publikun në Partinë e Lirisë, Silva Caka.