Aksioni te karburantet, Braçe: Kontrolle te konsumatorët e mëdhenj – A2

Aksioni te karburantet, Braçe: Kontrolle te konsumatorët e mëdhenj

Aksioni në tregun e karburanteve do të shtrihet drejt konsumatorëve më të mëdhenj të tregut në fushën e ndërtimit, prodhimit, transportit dhe tregtisë. Zëvendëskryeministri Erion Braçe u ka lënë atyre afat deri në fund të Shtatorit për të certifikuar depozitat dhe pajisjet e tjera të tyre.