Aktakuza ndaj Thaçit dhe Veselit, reagimet e qytetarëve

Për të folur mbi situatën që është krijuar në Kosovë pas publikimit të padisë ndaj Presidentit Hashim Thaçi, në “Dita jonë” ishte e ftuar Donika Eminin nga Platforma Civikos. Si janë pritur këto lajme nga publiku në Kosovë dhe cili ka qenë reagimi i qytetarëve atje?