“Aktorët janë në kërkim të njëri-tjetrit”

Robert Budina dhe Neritan Liçaj nuk janë parë që nga ora 04:30 e ditës së sotme. Ata janë shoqëruar në ambientet e një prej komisariateve të policisë, por nuk dihet se në cilin komisariat. Gazetarja e A2, Luela Myftari, jep detaje nga situata pas prishjes së Teatrit Kombëtar.