Aktori Ben Stiller vizitë në Kiev, takon presidentin Zelensky: Ju jeni heroi im

Publikuar më: 21/6/2022, ora 13:03

Aktori Ben Stiller vizitë në Kiev, takon presidentin Zelensky: Ju jeni heroi im

Publikuar më: 21/6/2022, ora 13:03

“Ju jeni heroi im”. Me këto fjalë ju drejtua aktori amerikan, Ben Stiller, presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelenski, gjatë vizitës në Kiev. Komediani, që shërben si ambasador i Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Refugjatet bëri një ndalesë në Irpin dhe një në Lviv dhe kërkoi mbrojtje për çdo person nga efektet e luftës.

Aktori Ben Stiller vizitë në Kiev, takon presidentin Zelensky: Ju jeni heroi im

Publikuar më: 21/6/2022, ora 13:03

“Ju jeni heroi im”. Me këto fjalë ju drejtua aktori amerikan, Ben Stiller, presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelenski, gjatë vizitës në Kiev. Komediani, që shërben si ambasador i Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Refugjatet bëri një ndalesë në Irpin dhe një në Lviv dhe kërkoi mbrojtje për çdo person nga efektet e luftës.