Aktorja Aishe Stari feston 81-vjetorin në skenë me miqtë e Teatrit

Shprehet me shaka: “sot mbush 18 vjeç sepse aq ndihem”. Aishe Stari një nga aktoret më të dashura për publikun, është dalluar gjithnjë për energjinë e pashtershme dhe dëshirën e madhe për të qenë aktive.