Aktualiteti politik, Rama ndryshon qeverinë, Meta e Berisha e sfidojnë në opozitë

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:55

Aktualiteti politik, Rama ndryshon qeverinë, Meta e Berisha e sfidojnë në opozitë

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:55

Për politologun Ilir Kalemaj, rikthimi i Ilir Metës në krye të LSI-së dhe politikës ishte i pritshëm. Bashkë me të edhe bashkëpunimi me PD e Sali Berishës në një kamp të përbashkët. Kalemaj flet në intervistën me Arestina Skënderin edhe për ndryshimet e sotme në qeveri, që vijnë jo rastësisht me akuzat e përsëritura të LSI-së për çështjen e inceneratorëve, me konkretisht të numrit 2 të qeverisë Arben Ahmetaj.

Aktualiteti politik, Rama ndryshon qeverinë, Meta e Berisha e sfidojnë në opozitë

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:55

Për politologun Ilir Kalemaj, rikthimi i Ilir Metës në krye të LSI-së dhe politikës ishte i pritshëm. Bashkë me të edhe bashkëpunimi me PD e Sali Berishës në një kamp të përbashkët. Kalemaj flet në intervistën me Arestina Skënderin edhe për ndryshimet e sotme në qeveri, që vijnë jo rastësisht me akuzat e përsëritura të LSI-së për çështjen e inceneratorëve, me konkretisht të numrit 2 të qeverisë Arben Ahmetaj.