Akuza e fortë e Berishës: Qeveria shkatërroi sistemet e policisë, zhduku provat e lidhjeve me krimin

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:12

Akuza e fortë e Berishës: Qeveria shkatërroi sistemet e policisë, zhduku provat e lidhjeve me krimin

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:12

“Në një akt të paprecedent, të revanshit të krimit në këtë vend dhe këtë shtet, qeveria ka shkatërruar të gjitha sistemet e policisë. TIMS-in, databazën e policisë shkencore, e cila përmban çdo gjë rreth kriminelëve dhe grupeve kriminale, ka shkatërruar MEMEX-in dhe faktikisht kemi të bëjmë me një asgjësim total të punës afro 30-vjeçare të Policisë së Shtetit shqiptar”.

Akuza e fortë e Berishës: Qeveria shkatërroi sistemet e policisë, zhduku provat e lidhjeve me krimin

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:12

“Në një akt të paprecedent, të revanshit të krimit në këtë vend dhe këtë shtet, qeveria ka shkatërruar të gjitha sistemet e policisë. TIMS-in, databazën e policisë shkencore, e cila përmban çdo gjë rreth kriminelëve dhe grupeve kriminale, ka shkatërruar MEMEX-in dhe faktikisht kemi të bëjmë me një asgjësim total të punës afro 30-vjeçare të Policisë së Shtetit shqiptar”.