Akuza e fortë e Edvin Kullurit: Vokshi dhe Këlliçi vjet vodhën vota për Lulzim Bashën

Publikuar më: 9/5/2022, ora 09:18

Akuza e fortë e Edvin Kullurit: Vokshi dhe Këlliçi vjet vodhën vota për Lulzim Bashën

Publikuar më: 9/5/2022, ora 09:18

Albana Vokshi dhe Belind Këlliçi kanë vjedhur vota vjet në kuti për Lulzim Bashën kur u rizgjodh në krye të Partisë Demokratike pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit. Këtë akuzë e deklaroi në “Dita Jonë” kandidati i tërhequr nga gara për kreun e PD-së Edvin Kulluri, bazuar edhe në vetë deklaratën e Edi Palokës. Sipas tij të tre këta u shpërblyen, në vend që të ishin përjashtuar nga PD.

Akuza e fortë e Edvin Kullurit: Vokshi dhe Këlliçi vjet vodhën vota për Lulzim Bashën

Publikuar më: 9/5/2022, ora 09:18

Albana Vokshi dhe Belind Këlliçi kanë vjedhur vota vjet në kuti për Lulzim Bashën kur u rizgjodh në krye të Partisë Demokratike pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit. Këtë akuzë e deklaroi në “Dita Jonë” kandidati i tërhequr nga gara për kreun e PD-së Edvin Kulluri, bazuar edhe në vetë deklaratën e Edi Palokës. Sipas tij të tre këta u shpërblyen, në vend që të ishin përjashtuar nga PD.