Akuza e fortë e Kullurit, Këlliçi: Nëse provohet vjedhja e votave, heq dorë nga çdo funksion

Publikuar më: 9/5/2022, ora 20:44

Akuza e fortë e Kullurit, Këlliçi: Nëse provohet vjedhja e votave, heq dorë nga çdo funksion

Publikuar më: 9/5/2022, ora 20:44

Albana Vokshi dhe Belind Këlliçi kanë vjedhur vota vjet në kuti për Lulzim Bashën kur u rizgjodh në krye të Partisë Demokratike pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit. Këtë akuzë e deklaroi në “Dita Jonë” mëngjesin e së hënës kandidati i tërhequr nga gara për kreun e PD-së, Edvin Kulluri.

Akuza e fortë e Kullurit, Këlliçi: Nëse provohet vjedhja e votave, heq dorë nga çdo funksion

Publikuar më: 9/5/2022, ora 20:44

Albana Vokshi dhe Belind Këlliçi kanë vjedhur vota vjet në kuti për Lulzim Bashën kur u rizgjodh në krye të Partisë Demokratike pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit. Këtë akuzë e deklaroi në “Dita Jonë” mëngjesin e së hënës kandidati i tërhequr nga gara për kreun e PD-së, Edvin Kulluri.