Akuza ndaj Serbisë, Kurti: “Ballkani i Hapur”, vetëm për korrupsionin e kriminelët

Publikuar më: 22/11/2021, ora 20:22

Akuza ndaj Serbisë, Kurti: “Ballkani i Hapur”, vetëm për korrupsionin e kriminelët

Publikuar më: 22/11/2021, ora 20:22

Për median kroate “Večernji list” foli hapur dhe pa dorashka. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, zbuloi qëndrimet e tij për një sërë çështjesh me rëndësi, duke nisur me arsyen e kundërshtimit të fortë për iniciativën “Ballkani i Hapur”, e mbështetur nga Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut.

Akuza ndaj Serbisë, Kurti: “Ballkani i Hapur”, vetëm për korrupsionin e kriminelët

Publikuar më: 22/11/2021, ora 20:22

Për median kroate “Večernji list” foli hapur dhe pa dorashka. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, zbuloi qëndrimet e tij për një sërë çështjesh me rëndësi, duke nisur me arsyen e kundërshtimit të fortë për iniciativën “Ballkani i Hapur”, e mbështetur nga Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut.