Akuza për Bashën, mungon firma e Kolë Hysenajt, dosja ende në prokurori

Firma e Kolë Hysenajt, një nga prokurorët e grupit hetimor për lobimin e Partisë Demokratike në Shtetet e Bashkuara mungon në konkluzionet e hetimit, sipas të cilave Lulzim Basha duhet të merret i pandehur me akuzën për falsifikim. Në dosje janë firmat e vetëm dy prokurorëve të tjerë, Ervin Karanxha dhe Gjergji Tako. Për pasojë, procedura ligjore për dërgimin e dosjes në Gjykatë, është vënë në dyshim.