Akuza për trafik droge, ish-truproja e Tahirit njihet me masën e sigurisë

Publikuar më: 8/5/2022, ora 12:20

Akuza për trafik droge, ish-truproja e Tahirit njihet me masën e sigurisë

Publikuar më: 8/5/2022, ora 12:20

Gjykata e Posaçme i ka komunikuar masën e sigurisë ish-truprojës së ish-ministrit Tahirit, Hekuran Marku. Gazetari Armand Bajrami sjell të rejat më të fundit nga ky proces dhe pretendimet e palës mbrojtëse.

Akuza për trafik droge, ish-truproja e Tahirit njihet me masën e sigurisë

Publikuar më: 8/5/2022, ora 12:20

Gjykata e Posaçme i ka komunikuar masën e sigurisë ish-truprojës së ish-ministrit Tahirit, Hekuran Marku. Gazetari Armand Bajrami sjell të rejat më të fundit nga ky proces dhe pretendimet e palës mbrojtëse.