Akuzat e Metës ndaj Bashës, Duka: Duket sikur zgjedhjet u shtynë për të, Ndoka: Kreu i PD nuk donte të ishte kryeministër

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 22:06

Akuzat e Metës ndaj Bashës, Duka: Duket sikur zgjedhjet u shtynë për të, Ndoka: Kreu i PD nuk donte të ishte kryeministër

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 22:06

Në emisionin “Debat” në A2 CNN janë komentuar nga të ftuarit dhe deklaratat e fundit të presidentit Ilir Meta, i cili më herët gjatë ditës u shpreh se Lulzim Basha iu përgjërua në Berlin për të shtyrë zgjedhjet parlamentare të 30 qershorit të vitit 2019.

Akuzat e Metës ndaj Bashës, Duka: Duket sikur zgjedhjet u shtynë për të, Ndoka: Kreu i PD nuk donte të ishte kryeministër

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 22:06

Në emisionin “Debat” në A2 CNN janë komentuar nga të ftuarit dhe deklaratat e fundit të presidentit Ilir Meta, i cili më herët gjatë ditës u shpreh se Lulzim Basha iu përgjërua në Berlin për të shtyrë zgjedhjet parlamentare të 30 qershorit të vitit 2019.