Akuzat e ndërsjella Meta-Basha, Krasniqi: Kërkojnë të tërheqin vëmendjen e SHBA, duan të merren në konsideratë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:49

Akuzat e ndërsjella Meta-Basha, Krasniqi: Kërkojnë të tërheqin vëmendjen e SHBA, duan të merren në konsideratë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:49

Përfshirjen e Ilir Metës në debat me kreun e opozitës, analisti Afrim Krasniqi e sheh si një përpjekje për të tërhequr vëmendjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Sipas Krasniqit, Meta kërkon që të mbijetojë në politikë dhe në këto momente të gjithë po mundohen që të merren në konsideratë nga SHBA.

Akuzat e ndërsjella Meta-Basha, Krasniqi: Kërkojnë të tërheqin vëmendjen e SHBA, duan të merren në konsideratë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 21:49

Përfshirjen e Ilir Metës në debat me kreun e opozitës, analisti Afrim Krasniqi e sheh si një përpjekje për të tërhequr vëmendjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Sipas Krasniqit, Meta kërkon që të mbijetojë në politikë dhe në këto momente të gjithë po mundohen që të merren në konsideratë nga SHBA.