Akuzat e opozitës për ligjin e rajoneve, Braçe: Janë paranoja të ca humbësve

Mazhoranca rrëzon akuzat e opozitës jashtë parlamentit se ligji për zhvillimin rajonal dhe kohezion centralizon fondet e pushtetit vendor në duart e qeverisë. Zv.kryeministri Erion Braçe, që ligji i ri e ngarkon për zbatimin e këtij mekanizmi, pohoi për A2 se Parlamenti rregulloi me ligj atë që prej vitesh ndodhte në praktikë.