Akuzat e prokurorëve italianë, reagon zëvendësministrja e Brendshme – A2

Akuzat e prokurorëve italianë, reagon zëvendësministrja e Brendshme

Akuzat e fundit të prokurorëve italianë mbi kanabizimin e 1/3 së vendit, fuqizimin e klaneve shqiptare në trafikimin ndërkombëtar të drogave të forta dhe korrupsionin në nivele të larta të politikës së vend, zëvendësministrja e Brendshme, Rovena Voda i ka komentuar nga Vlora.