Akuzat e Ramës ndaj SPAK, Presidenca dhe opozita njëzëri: Presion që të mos preket PS

Publikuar më: 7/5/2022, ora 18:52

Akuzat e Ramës ndaj SPAK, Presidenca dhe opozita njëzëri: Presion që të mos preket PS

Publikuar më: 7/5/2022, ora 18:52

Përmes zëdhënësit, Ilir Meta riktheu akuzat ndaj Edi Ramës për presion ndaj drejtësisë dhe si bashkëpunëtor të ish-kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardjan Dvorani, për bllokim të Gjykatës Kushtetuese.

Akuzat e Ramës ndaj SPAK, Presidenca dhe opozita njëzëri: Presion që të mos preket PS

Publikuar më: 7/5/2022, ora 18:52

Përmes zëdhënësit, Ilir Meta riktheu akuzat ndaj Edi Ramës për presion ndaj drejtësisë dhe si bashkëpunëtor të ish-kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardjan Dvorani, për bllokim të Gjykatës Kushtetuese.