Akuzat e reja për krime, Thaçi dhe Veseli deklarohen të pafajshëm në Hagë

Publikuar më: 10/5/2022, ora 17:03

Akuzat e reja për krime, Thaçi dhe Veseli deklarohen të pafajshëm në Hagë

Publikuar më: 10/5/2022, ora 17:03

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u deklarua i pafajshëm për akuzat e reja të paraqitura nga dhomat e specializuara me seli në Hagë. Gjatë fjalës së tij në seancën e 10 majit, Thaçi tha se nuk i ka kuptuar akuzat sepse kanë qenë shumë të redaktuara, por tha se deklarohet i pafajshëm.

Akuzat e reja për krime, Thaçi dhe Veseli deklarohen të pafajshëm në Hagë

Publikuar më: 10/5/2022, ora 17:03

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u deklarua i pafajshëm për akuzat e reja të paraqitura nga dhomat e specializuara me seli në Hagë. Gjatë fjalës së tij në seancën e 10 majit, Thaçi tha se nuk i ka kuptuar akuzat sepse kanë qenë shumë të redaktuara, por tha se deklarohet i pafajshëm.