Akuzat ndaj kryetarëve të bashkive, Pëllumbi: Ligji i dekriminalizimit, nevojë për disa ndryshime – A2

Akuzat ndaj kryetarëve të bashkive, Pëllumbi: Ligji i dekriminalizimit, nevojë për disa ndryshime

“Presidenti ishte dje në Komisionin Hetimor dhe kjo do të finalizohet me një vendim. Ne jemi të bindur se 55 deputetët e Kuvendit të Shqipërisë mendojnë se Presidenti i Republikës ka bërë një shkelje të rëndë të Kushtetutës dhe për rrjedhojë, Komisioni Hetimor edhe në bashkëpunim me sugjerimet që do të japë Komisioni i Venecias, do të përpilojë një raport që do të shqyrtohet më pas në seancën plenarë”.