Akuzat për inceneratorët, Ibrahimaj: Skemën e mashtrimit me TVSH e kemi referuar që prej 2018

Publikuar më: 6/7/2022, ora 17:07

Akuzat për inceneratorët, Ibrahimaj: Skemën e mashtrimit me TVSH e kemi referuar që prej 2018

Publikuar më: 6/7/2022, ora 17:07

Revolucioni imagjinar i opozitës, kështu e quan Ministrja e Financave Delina Ibrahimaj akuzat e ngritura nga Partia Demokratike dhe LSI për mashtrimin me TVSH-në. Në një komunikim për median ministrja thekson se skema për evazionin fiskal janë referuar dhe shqyrtuar më herët nga hetimi tatimor, pa folur konkretisht për rastet më të fundit publike.

Akuzat për inceneratorët, Ibrahimaj: Skemën e mashtrimit me TVSH e kemi referuar që prej 2018

Publikuar më: 6/7/2022, ora 17:07

Revolucioni imagjinar i opozitës, kështu e quan Ministrja e Financave Delina Ibrahimaj akuzat e ngritura nga Partia Demokratike dhe LSI për mashtrimin me TVSH-në. Në një komunikim për median ministrja thekson se skema për evazionin fiskal janë referuar dhe shqyrtuar më herët nga hetimi tatimor, pa folur konkretisht për rastet më të fundit publike.