Akuzat për krime lufte, Krasniqi: Nuk është UÇK që është në bankën e të akuzuarve, por individët

Analisti i A2, Afrim Krasniqi ishte i ftuar në Ditarin e mesditës për të bërë një lexim të tij të situatës së krijuar së fundmi në Kosovë për shkak të dorëheqjes nga detyra të presidentit të Republikës, Hashim Thaçi.

Afrim Krasniqi e konsideroi të pritshëm reagimin e presidentit Thaçi pasi Gjykata Ndërkombëtare kaloi në akte konkrete. Sipas tij nuk është vënë UÇK dhe lufta në bankën e të akuzuarve, por individë që duhet të përballen me drejtësinë për shkak të veprimeve apo mosveprimeve të tyre.