Akuzat për mashtrim, jepet vendimi për Blatter dhe Platini

Publikuar më: 8/7/2022, ora 21:03

Akuzat për mashtrim, jepet vendimi për Blatter dhe Platini

Publikuar më: 8/7/2022, ora 21:03

Gjykata Federale e Belinzonës në Zvicër liroi nga akuzat për mashtrim ish-Presidentin e FIFA-s, Sepp Blatter dhe ish-Presidentin e UEFA-s, Michel Platini. Prokurorët zviceranë kërkonin që dy ish-drejtuesit e lartë të futbollit të dënoheshin me një vit e tetë muaj burg me kusht. Megjithatë, gjykata jo vetëm që i hodhi poshtë pretendimet, por vendosi që ata të dëmshpërblehen.

Akuzat për mashtrim, jepet vendimi për Blatter dhe Platini

Publikuar më: 8/7/2022, ora 21:03

Gjykata Federale e Belinzonës në Zvicër liroi nga akuzat për mashtrim ish-Presidentin e FIFA-s, Sepp Blatter dhe ish-Presidentin e UEFA-s, Michel Platini. Prokurorët zviceranë kërkonin që dy ish-drejtuesit e lartë të futbollit të dënoheshin me një vit e tetë muaj burg me kusht. Megjithatë, gjykata jo vetëm që i hodhi poshtë pretendimet, por vendosi që ata të dëmshpërblehen.