Akuzat për shpërdorim detyre, Mazniku: Vetëm e vërteta i mund lajmet “fake”

Në Prokurorinë e Tiranës janë thirrur për të dëshmuar nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbjan Mazniku dhe ish-ministri i Bujqësisë, Niko Peleshi. Dy zyrtarët dolën para prokurorëve pas verifikimit të nisur nga organi i akuzës për shpërdorim detyre.