Akuzat për vrasjen para zgjedhjeve në Elbasan, Bardhi: Berisha bën politikë me vdekjen, e pamoralshme

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:26

Akuzat për vrasjen para zgjedhjeve në Elbasan, Bardhi: Berisha bën politikë me vdekjen, e pamoralshme

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:26

I ftuar në Intervistë me Merita Haklaj, Gazmend Bardhi foli në lidhje dhe me akuzat e fundit të ish-kryeministrit Berisha se së bashku me Tauland Ballën, ai mban përgjegjësi për vrasjen e Pjerin Xhuvanit në Elbasan, pak ditë përpara zgjedhjeve të 25 prillit.

Akuzat për vrasjen para zgjedhjeve në Elbasan, Bardhi: Berisha bën politikë me vdekjen, e pamoralshme

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:26

I ftuar në Intervistë me Merita Haklaj, Gazmend Bardhi foli në lidhje dhe me akuzat e fundit të ish-kryeministrit Berisha se së bashku me Tauland Ballën, ai mban përgjegjësi për vrasjen e Pjerin Xhuvanit në Elbasan, pak ditë përpara zgjedhjeve të 25 prillit.