Alarm në disa vende të botës, SHBA po heton 180 raste të një hepatiti të panjohur

Publikuar më: 19/5/2022, ora 16:59

Alarm në disa vende të botës, SHBA po heton 180 raste të një hepatiti të panjohur

Publikuar më: 19/5/2022, ora 16:59

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po hetojnë 180 raste të hepatit akut te fëmijët me një origjinë të panjohur. Qendra për Kontrollimin dhe Parandalimin e Sëmundjeve saktëson se shumë prej rasteve nuk janë të kohëve të fundit, por kanë dalë si rezultat i një rishikimi të informacioneve që datojnë deri në tetor të vitit të kaluar.

Alarm në disa vende të botës, SHBA po heton 180 raste të një hepatiti të panjohur

Publikuar më: 19/5/2022, ora 16:59

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po hetojnë 180 raste të hepatit akut te fëmijët me një origjinë të panjohur. Qendra për Kontrollimin dhe Parandalimin e Sëmundjeve saktëson se shumë prej rasteve nuk janë të kohëve të fundit, por kanë dalë si rezultat i një rishikimi të informacioneve që datojnë deri në tetor të vitit të kaluar.