Alarmi i Josep Borrell: Bota rrezikon krizën e urisë, Rusia shkaktare

Publikuar më: 18/6/2022, ora 19:49

Alarmi i Josep Borrell: Bota rrezikon krizën e urisë, Rusia shkaktare

Publikuar më: 18/6/2022, ora 19:49

Bota rrezikon të hyjë në krizë urie dhe shkaktare është Rusia. Akuza erdhi nga shefi i politikës së jashtme të Bashkimit Europian, Josep Borrel. Sipas tij, arsyeja lidhet me bllokadën ruse për anijet me drithëra nga Ukraina, por edhe kufizimet për eksportet të vendosura nga Kremlini.

Alarmi i Josep Borrell: Bota rrezikon krizën e urisë, Rusia shkaktare

Publikuar më: 18/6/2022, ora 19:49

Bota rrezikon të hyjë në krizë urie dhe shkaktare është Rusia. Akuza erdhi nga shefi i politikës së jashtme të Bashkimit Europian, Josep Borrel. Sipas tij, arsyeja lidhet me bllokadën ruse për anijet me drithëra nga Ukraina, por edhe kufizimet për eksportet të vendosura nga Kremlini.