Alarmi i SHBA për pushtim, Ukraina i dërgon mesazh Rusisë me stërvitje ushtarake

Publikuar më: 22/11/2021, ora 21:32

Alarmi i SHBA për pushtim, Ukraina i dërgon mesazh Rusisë me stërvitje ushtarake

Publikuar më: 22/11/2021, ora 21:32

Pas alarmit të lëshuar nga Shtetet e Bashkuara, Ukraina i dërgon një mesazh të fortë Rusisë. Këtë e bëri me anë të stërvitjeve taktike ushtarake me luftime me të shtëna armësh dhe lëshime të parashutistëve nga qielli, përfshirë njësitë e Forcave Ajrore Sulmuese.

Alarmi i SHBA për pushtim, Ukraina i dërgon mesazh Rusisë me stërvitje ushtarake

Publikuar më: 22/11/2021, ora 21:32

Pas alarmit të lëshuar nga Shtetet e Bashkuara, Ukraina i dërgon një mesazh të fortë Rusisë. Këtë e bëri me anë të stërvitjeve taktike ushtarake me luftime me të shtëna armësh dhe lëshime të parashutistëve nga qielli, përfshirë njësitë e Forcave Ajrore Sulmuese.