Alarmi me domatet në Myzeqe, ekspertët: Nuk është faji i farave, fermerët të konsultohen me ne

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 21:12

Alarmi me domatet në Myzeqe, ekspertët: Nuk është faji i farave, fermerët të konsultohen me ne

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 21:12

Fermerët në Myzeqe, zona që cilësohet si një nga hambarët kryesorë të vendit, janë tejet shqetësuar për cilësinë e dobët të prodhimit të domateve, dhe akuzojnë për këtë farat e këtij viti. Të ftuar në A2 CNN, dy nga ekspertët e bujqësisë në atë zonë, Dhimitër Qorri, Drejtor i Drejtorisë së Teknologjisë së Perimeve në Lushnje dhe Eltinor Mahmutaj nga Agjencia Rajonale e Bujqësisë, mohojnë që raporti shkencor të ketë përcaktuar këtë arsye.

Alarmi me domatet në Myzeqe, ekspertët: Nuk është faji i farave, fermerët të konsultohen me ne

Përditësuar më: 22/10/2021, ora 21:12

Fermerët në Myzeqe, zona që cilësohet si një nga hambarët kryesorë të vendit, janë tejet shqetësuar për cilësinë e dobët të prodhimit të domateve, dhe akuzojnë për këtë farat e këtij viti. Të ftuar në A2 CNN, dy nga ekspertët e bujqësisë në atë zonë, Dhimitër Qorri, Drejtor i Drejtorisë së Teknologjisë së Perimeve në Lushnje dhe Eltinor Mahmutaj nga Agjencia Rajonale e Bujqësisë, mohojnë që raporti shkencor të ketë përcaktuar këtë arsye.