Alarmi për krizë dhe debatet politike

Publikuar më: 5/9/2022, ora 19:45

Alarmi për krizë dhe debatet politike

Publikuar më: 5/9/2022, ora 19:45

I ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, ishte analisti Lutfi Dervishi.