“Albania Open 2022”, prej 3 ditësh 89 parashutistë garojnë në Vlorë

Publikuar më: 8/5/2022, ora 19:59

“Albania Open 2022”, prej 3 ditësh 89 parashutistë garojnë në Vlorë

Publikuar më: 8/5/2022, ora 19:59

Janë 89 parashutistët që po garojnë prej 3 ditësh në Vlorë në aktivitetin “Albania Open 2022”, organizuar nga aeronautika shqiptare. Mes tyre ka edhe kampionë bote, që i bashkon liria dhe emocioni që ju përcjell ky sport.

“Albania Open 2022”, prej 3 ditësh 89 parashutistë garojnë në Vlorë

Publikuar më: 8/5/2022, ora 19:59

Janë 89 parashutistët që po garojnë prej 3 ditësh në Vlorë në aktivitetin “Albania Open 2022”, organizuar nga aeronautika shqiptare. Mes tyre ka edhe kampionë bote, që i bashkon liria dhe emocioni që ju përcjell ky sport.