“Albanian Coast Trip”, turneu i fluturimit mbi vendet më të bukura të Shqipërisë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 08:09

“Albanian Coast Trip”, turneu i fluturimit mbi vendet më të bukura të Shqipërisë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 08:09

Alket dhe Xhonatan Islami të ftuar në Dita Jonë për të folur për “Albanian Coast Trip”. Një fluturim mbi vendet më të bukura të Shqipërisë.