Albcontrolli në ngërç, një Task Forcë e ngritur nga qeveria si zgjidhje

Zv.Ministri i Infrastrukturës, Etjen Xhafaj jep disa detaje nga situate e paprecendetë e krijuar në Rinas dhe nga bisedimet e dështuara mes palëve.