Albin Kurti paraqet kabinetin dhe programin qeveritar

Kur seanca parlamentare është ende në zhvillim, në lidhje nga Prishtina gazetari i A2 Xhevair Qardaku zbulon emrat e kabinetit qeveritar në Kosovë.