Aleanca me Berishën, Meta: Zero presion nga ambasadorja amerikane Kim

Publikuar më: 9/3/2023, ora 16:38

Aleanca me Berishën, Meta: Zero presion nga ambasadorja amerikane Kim

Publikuar më: 9/3/2023, ora 16:38

Asnje presion nga Yuri Kim per alenacen qe kam me Berishen pohoi kreu i Partise se Lirise, Ilir Meta nje dite pas takimit me diplomaten. Sa i takon keshillave bashkiak, Meta u shpreh se Partia e Lirise dhe PD do te kene listat e tyre, teksa i ftuar ne A2, Tritan shehu deklaroi se Meta nuk do te jete pjese e koaliconit, por mbeshtet kandidatet e primareve.

Aleanca me Berishën, Meta: Zero presion nga ambasadorja amerikane Kim

Publikuar më: 9/3/2023, ora 16:38

Asnje presion nga Yuri Kim per alenacen qe kam me Berishen pohoi kreu i Partise se Lirise, Ilir Meta nje dite pas takimit me diplomaten. Sa i takon keshillave bashkiak, Meta u shpreh se Partia e Lirise dhe PD do te kene listat e tyre, teksa i ftuar ne A2, Tritan shehu deklaroi se Meta nuk do te jete pjese e koaliconit, por mbeshtet kandidatet e primareve.