Aleanca për mbrojtjen e Butrintit kundërshton projektin e menaxhimit të qyteti antik

Përditësuar më: 21/5/2022, ora 19:46

Aleanca për mbrojtjen e Butrintit kundërshton projektin e menaxhimit të qyteti antik

Përditësuar më: 21/5/2022, ora 19:46

Krijohet aleanca për mbrojtjen e Butrintit. Arkeologë, historianë, studiues, por edhe aktorë të shoqërisë civile mblidhen për të diskutuar mbi pikat e zeza të planit të menaxhimit të parkut arkeologjik të Butrintit dhe si do ta kundërshtojnë projektin.

Aleanca për mbrojtjen e Butrintit kundërshton projektin e menaxhimit të qyteti antik

Përditësuar më: 21/5/2022, ora 19:46

Krijohet aleanca për mbrojtjen e Butrintit. Arkeologë, historianë, studiues, por edhe aktorë të shoqërisë civile mblidhen për të diskutuar mbi pikat e zeza të planit të menaxhimit të parkut arkeologjik të Butrintit dhe si do ta kundërshtojnë projektin.