Aleanca për Teatrin zhvendoset në Kukës, Budina: Nuk duam pushtet

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit është zhvendosur pasditen e së hënës në qytetin e Kukësit ku mblodhi firma në kuadër të peticionit për rindërtimin e Teatrit Kombëtar aty ku ishte dhe siç ishte.

Qytetarë të shumtë nënshkruan peticionin në qendër të qytetit, ndërkohë që është lajmëruar se ky aksion do të shtrihet në të gjitha qytetet e vendit.