Aleatët djegin mandatet, Basha: Vendimi, i paprecedent në historinë e pluralizmit – A2

Aleatët djegin mandatet, Basha: Vendimi, i paprecedent në historinë e pluralizmit

Pas gati një orë diskutimi në selinë e Partisë Demokratike, aleatët që përbejnë opozitën deklaruan unanimisht vendimin për djegien e mandateve. Pas takimit liderët opozitarë dolën së bashku dhe specifikuan vendimin nga këndvështrimi i tyre.